Om Os

Københavns økologiske og 100% veganske cafe og bar.
Du behøver ikke være veganer for at spise vegansk. Men det skader ikke. VIDEO VIDEO kører alt vegansk så hvis du har spørgsmål svarer vi gerne, ellers så udtrykker vi os bedst gennem vores retter og drinks. Vi elsker alt indenfor video og har derfor opstillet en pinball også kaldet flippermaskine, VHS med billedrør, retro video spil konsol, arkade maskine og har vores yndslings Turtles, He-man stillet rundt i lokalet.

 

Sådan finder du os:
VIDEO VIDEO ligger 70 meter fra Christianshavns Metro

På Dronningensgade 42, 1420 Christianshavn, KBH K.

Vi er placeret imellem Grillen Burgerbar og Christianshavns Beboerhus, med Super Brugsen overfor. Derfor, når du kommer op ad trapperne fra Christianshavn Metro eller står på Christianshavns Torv, så følg Super Brugsen rundt om hjørnet på højre hånd. Så ser du VIDEO VIDEO med de grønne pærer udenfor.

 

Offentligt transport:

Metro (70 meter fra VIDEO VIDEO)
Christianshavn St.

Busser
Bus 2A
Bus 9A
Bus 37
Bus 350S

Gå og cykel
Vi ligger lige over 1 km fra centrum af københavn
og 2 km fra Amagerbro St.

Christianshavns Torv (lige om hjørnet)
40 meter fra VIDEO VIDEO

Vi lægger kun 500 meter fra Christiania og sætter gerne et nummer på afspilleren, hvis du skal til koncert eller lignende. Kommer du fra Christiania, så skal du egentlig bare fortsætte ad Dronningensgade op mod 7/11 – fortsætte lige ud, forbi bageren, Grillen Burgerbar og så er du der. Altså lige ud hele vejen.

 

Betalingsmuligheder

Vi tager imod alle former for betalinger, dvs: Kreditkort, kontant og mobilepay. Vi har sågar haft folk fra asien, der betalte digitalt. Skulle det gå helt bananas, så ligger der en hæveautomat 30 meter fra os.

 

For børn

Selvom vores tema nok henter mest fra 80erne og 90erne, så har vi alligevel lavet en legetøjskasse til de familier, der har børn med. Turtles, He-Man, Star Wars osv. er stadig sjovt at lege med og det er til fri afbenyttelse. Vi har også lavet særlige portioner til børn under 12 år. Dem kan du finde på vores menu: http://videobar.dk/menu

 

For hunde

Vi får primært besøg af mennesker, men det sker også, at nogen har deres bedste ven med, altså dem med pels og 4 ben. Samson skålen er et måltid til vores 4-benede venner:
1 skål foder plus vand ad libitum, 25 kr

 

Bordbestilling.

Det er en god ide at bestille bord inden du/I dukker op, da det sker vi løber tør for stole. Det er altid muligt at købe to-go med hjem, men vi har fuld forståelse for, at det kan være en sjovere oplevelse, at sidde hos os. Vi holder jo også selv af det. Der kan bestilles bord på: http://videobar.dk/bord-bestilling eller ring til os på telefon: 50 56 50 03

 

To-Go

Se vores menukort, der er masser af lækre to-go løsninger. Du kan også ringe på 50 56 50 03 og bestille forud. Så lægger vi det klar til dig.

 

Glutenfri, laktose og allergier.

Vi bliver tit spurgt til allergier. Laktose finder du ikke hos os, overhovedet, vi har glutenfri option på menuen og hvis du har allergi eller synes et punkt på menuen passer dig bedre, hvis vi ændre lidt på det, så spørg til det. Vi laver det hele hos VIDEO VIDEO og vi har intet problem i at tage hensyn, det er personlig betjening, normal service, spændende og en kreativ udfordring. You name it, lad os lave det!

 

Vegansk smørrebrød

Vores kok, Mette, har specialiseret sig i at lave vegansk smørrebrød. Check ugens menukort os se hvilke tryllerier hun har til dig. Det smager utroligt og er blevet vores varemærke. Det er med stor stolthed, at vi kan være med, når det danske smørrebrød skal være for alle, også veganere, økologiske tilhængere, laktose-intollerante, glutenfri venner osv. Dansk smørrebrød, vegan-style!

 

VIDEO VIDEO oplevelsen

Video er et oplevelsesbegreb, som jeg tror mange af os har en tilknytning til. Det er et sted i vores liv, hvor vi trygt oplevede en masse, udviklede os og tog noget med videre i livet. For os er video her stadig og video griber glædeligt fat i en ny verden. En verden der indbyder alle til at være hvem de er, eller måske endnu vigtigere, ønsker at alle kan blive hvem vi de vil være. Vores gæster kan være hovedpersonen i en avantgarde baggårdshistorie eller et Blockbuster hit, et sjovt spind på en klassisk sort/hvid film med glitter som rød tråd, eller en lille lækker snedig erotisk soap. Vil du være Bowie eller badguy, Kurt eller Kafka, Strunge eller Superman – eller bare dit fantastiske selv, så findes der et scenarie i en video-verden, hvor du hører til. Det er i en sådanne indbydende verden, at du finder baren VIDEO VIDEO. Og vi håber at vores gæster vil afprøve deres drømme, humor, passion, seksualitet, moral, kreativitet og alt det, som normalt kan knække filmen, men hos os er brikker til et storyboard der gør København mere spændende.

 

Pressemeddelelse

VIDEO VIDEO på Christianshavn er vegansk café, med særligt fokus på økologisk bæredygtighed. Hos os har alle en god smag i munden og du behøver heller ikke være veganer for at spise vegansk. Om aftenen åbner vi spændende shotsbar, hvor nogle af shotsne har traditioner tilknyttet og andre skaber sine egne med tiden. Vi ser os som en startbar, med mulighed for at følges med os videre i byen. Du og alle andre, er i hvert fald velkomne – let the movie of your life begin!

 

Kontakt

mailVideobarcph@gmail.com
web: www.videobar.dk
FBwww.facebook.com/VIDEOVIDEOBAR
Instagram: www.instagram.com/videovideobar

Booking og spørgsmål:
(0045) 28 69 21 09

Note: We are not accepting any CVs or jobapplications at the moment.