Nyheder

Julie Linn Stephanie Corner det er dem her ...

View on Facebook

Næsten hver dag møder jeg ind til "gaver" foran min hoveddør - Awesome film på VHS, gameboyspil og meget andet, men i dag lå der et sæt nøgler, som jeg tænker ikke er meningen jeg skal have. Hvem savner disse?? Del gerne opslaget så vi kan finde ejeren til dem 🙂

I dag har vi åbent fra 11 til 20 - book et bord via videobar.dk eller kig ned hvis du hellere vil have maden / iskaffen eller andet med ud og nyde i solen! 😎
...

View on Facebook

Der er rigtig mange som spørger om vi har åbent imorgen, på Kr. Himmelfartsdag - og svaret er ja, vi har åbent som normalt - og det gælder hele ugen! 😀 ...

View on Facebook

Halloooo, mormor og jeg vil høre om I har åbent torsdag omkring kl.18? ...

View on Facebook

Jeres kaffe-bønner er blevet hørt og i dag skyder vi festugen igang med gratis kaffe og resten af ugen (til og med mandag) har vi brygget lækre tilbud sammen til jer.

Vi har åbent fra 12 til 00, hvor vi i aften får besøg af Bawl som giver en lytter på hans nye plade som snart udkommer.
Vilde tilbud på både kaffe-cocktails og pinke cocktails hele dagen!
...

Kaffe-licious festuge

maj 18, 2017, 9:00am - maj 22, 2017, 8:00pm

Kaffe kan mere end bare drikkes! Denne uge byder VIDEO VIDEO indenfor til en uge i kaffebønnens tegn. Vi laver lækker aftensmad med kaffe, cocktails og drinks med kaffe, kage og andet drikkelige/spiselige kunstværker. Bønnerne vi bruger er både økologiske og har fairtrade-mærket, da vi ønsker det bedste for dem der producerer den herlige bønne til os i det kolde Norden! Følg med her i begivenheden hvor vi vil smide tilbud og billeder op hver dag i kaffe-festugen. Torsdag: Mellem kl. 12 og 15 giver vi gratis stempelkande-kaffe - 2-stay or 2-go! Fredag: Kast terningerne (5 stk.) og øjnene vil bestemme prisen på din kage! Krydret Stempelkandekaffe til 28 kr. Lørdag: Gratis snack til, når du køber kaf'. Søndag: I dag sørger vi for ekstra lækre kaffe-smagende retter i vores brunch menu! Mandag: Iskaffe til kun 10 kr mellem 11 og 16! Normalprisen 35 kr. COCKTAILS HELE UGEN (alle koster 35 kr. / stk.): Kokos-Mokka (kokos, kaffe, chokolade, mælk) Alligator (midori, kaffe, flødeskum) Irish coffee (whiskey, kaffe, kandis, flødeskum) Carribisk iskaffe (kaffe, ananas, appelsin, hvid rom, citron) Kahlua Mokka (hjemmelavet kahlua, chokolade, kaffe, flødeskum)

View on Facebook

Hey guys!! 😀

Hvem er i baren i morgen?? 😉
...

View on Facebook

VIDEO VIDEO er gået sammen med Plantasma om at tilbyde lækker vegansk mad på årets hårde musikfestival; Copenhell.

VIDEO VIDEO er en retro-inspireret café og bar beliggende ved Christianshavns Torv, hvor man kan lege på pinball-, arkade- og konsol-maskiner.
Her, hos os, på festivalen kan du smage en bid af 80erne. Duften af vores mad får din mave ti at knurre, lige så lang tid, som soloerne spiller i glam-metallens numre! Prøv en Scorpions Chili-Dog, en Twisted-Sister-Slaw, en All-day-Môtley-Crueltyfree-Breakfast og meget mere. Nu skal vi jo ikke afsløre alt her!
Man kan ikke name-droppe 80erne uden at hive en Nintendo NES med i teksten - så derfor kan du gratis spille på den hos os, dagen lang - og vi har konkurrencer på den hver dag.

Kunne du tænke dig at være FRIVILLIG og få armbånd til årets festival? Man skal smide 11 timer (med 1 times pause iberegnet) Så smid os en e-mail på videobarcph@gmail.com med følgende oplysninger:
- Navn
- Alder
- Kontaktinfo (e-mail + mobilnummer)
- Kompetence-områder (kundehåndtering, kassebetjening, madlavning/hygiejne, superhelte-skills, glam-metal.-faktor, evt. andet)
- Evt. ønsker til arbejdstid (skriv her hvis der er et band du gerne vil se, en person du vil stå i madboden med osv.)
...

VIDEO VIDEO på Copenhell!

juni 22, 2017, 3:00pm - juni 24, 2017, 4:00am

VIDEO VIDEO er gået sammen med Plantasma om at tilbyde lækker vegansk mad på årets hårde musikfestival; Copenhell. VIDEO VIDEO er en retro-inspireret café og bar beliggende ved Christianshavns Torv, hvor man kan lege på pinball-, arkade- og konsol-maskiner. Her, hos os, på festivalen kan du smage en bid af 80erne. Duften af vores mad får din mave ti at knurre, lige så lang tid, som soloerne spiller i glam-metallens numre! Prøv en Scorpions Chili-Dog, en Twisted-Sister-Slaw, en All-day-Môtley-Crueltyfree-Breakfast og meget mere. Nu skal vi jo ikke afsløre alt her! Man kan ikke name-droppe 80erne uden at hive en Nintendo NES med i teksten - så derfor kan du gratis spille på den hos os, dagen lang - og vi har konkurrencer på den hver dag. Kunne du tænke dig at være FRIVILLIG og få armbånd til årets festival? Man skal smide 11 timer (med 1 times pause iberegnet) Så smid os en e-mail på videobarcph@gmail.com med følgende oplysninger: - Navn - Alder - Kontaktinfo (e-mail + mobilnummer) - Kompetence-områder (kundehåndtering, kassebetjening, madlavning/hygiejne, superhelte-skills, glam-metal.-faktor, evt. andet) - Evt. ønsker til arbejdstid (skriv her hvis der er et band du gerne vil se, en person du vil stå i madboden med osv.)

View on Facebook

Vi har lavet en sommerlig pasta-ret med grønne asparges og citron og vendt det i en cremet sovs som serveres med en frisk tomatsalat. Kig ned forbi i dag og spis dig mæt i sommeren! ...

View on Facebook

Jo, du må godt <3
Orange Chocolate Cupcakes med Topping til 30kr.
Nam!
...

View on Facebook

Denne uge dedikerer vi til hotdogsene.

Man behøver ikke lade sig nøje med en krasser fordi man ikke spiser animalske produkter.

Hele ugen vil vi lave lækre hotdogs med alverdens toppings på. Kig ned forbi og få en hotdog-eksplosion i din mund!

Hver dag har vi klædt hotdogsene i nye klæder.

Følg med her i begivenheden og se dags-tilbudene.
...

Hotdog Madness Festuge

juni 8, 2017, 9:00am - juni 12, 2017, 12:00pm

Denne uge dedikerer vi til hotdogsene. Man behøver ikke lade sig nøje med en krasser fordi man ikke spiser animalske produkter. Hele ugen vil vi lave lækre hotdogs med alverdens toppings på. Kig ned forbi og få en hotdog-eksplosion i din mund! Hver dag har vi klædt hotdogsene i nye klæder. Følg med her i begivenheden og se dags-tilbudene.

View on Facebook